klima
 
Szllts menete:

A megrendelt rut raktrunkban veheti t vagy igny esetn futrszolglat szlltja hzhoz.

A raktrunkban trtn klmaberendezs tvtelt a megrendels menpont alatt lehet megrendelni.

A megrendelst kveten felvesszk a kapcsolatot nnel s egyeztetnk az tvtel idpontjrl. Az tvtel helyt a kapcsolat menpont alatt tallja meg.

Krjk, csak az nzze meg knlatunkat aki a fentieket elfogadja!Az utnvttel trtn megrendels menete:

A megrendelt rut a futrszolglat szlltja hzhoz. Amennyiben a kzbest az ru tadst nem tudja teljesteni, gy a csomagrl rtestst hagy a postaldban illetve telefonon egyeztet nnel.

A kldemnyrl ezutn az rtestsen megjellt telefonszmon lehet rdekldni. Sikertelen kzbests esetn a futrszolglat az jra egyeztetett idpontban megksrli a kiszlltst. A kiszllts s az ezzel kapcsolatos szolgltatsok kltsgt 20.000-Forintos vsrls felett az utnvtes oldalon feltntetett klmaberendezs ra tartalmazza.

Nincs rejtett kltsg, a kiszllts ingyenes.

20.000-Forint alatti ru megrendelse esetn, rvnyestennk kell a kiszlltsi kltsget minden esetben.

Hzhoz szlltssal trtn rendels esetn, krjk tvtelkor ellenrizze a termk srtetlensgt, a csomagban foglalt egyb kiegsztket, a szmln szerepl adatok helyessgt.

A csomag tartalmazza a beltri s a kltri egysget, a beltri egysg dobozban pedig a tvirnytt. Cgnk a megrendelt ru feladsa eltt szintn ellenrzi a csomagok tartalmt, az tvtel utn a vtelr kifizetst kveten nincs lehetsg reklamcira a berendezs hinyossgra hivatkozva.

A szllt a kltri s a beltri egysget kln szlltsi egysgknt kezeli, ezrt elfordulhat hogy a kt egysg nem ugyanabban az idben kerl kiszlltsra.

Amennyiben az n ltal vsrolt s kifizetett termk srlt vagy hinyos, lehetsge van a csomagot visszakldeni djmentesen. A kifizets utn engedlyezi a futr a jelenltben trtn csomagfelbontst, ekkor van lehetsg csak a srlt vagy hinyos csomag reklamcira. Krjk szrevteleirl tjkoztassa Cgnket, hogy a felmerlt hibt mielbb korriglhassuk.

Szlltsi felttelek:

A forgalmaz ht napon bell szlltja a raktrban lev rut. Klnleges esetekben a szlltsi id 30 napig is eltarthat. Ha a szlltsi id tllpheti a 30 napot, a vevt e-mail-ben rtestjk. A vsrl a szllts megkezdsig visszalphet a megrendelstl, a forgalmaz kteles az esetleg mr megtrtnt fizetseket haladktalanul, legksbb 30 napon bell visszafizetni. A kiszllts megkezdse utn a vevt terhelik a kapcsolatosan felmerl kltsgek, a djmentes hzhoz szllts s visszaszllts kltsgei.

Nem tekinthet hibnak, megtrtendnek a kvlll felsbb okokbl bekvetkez szlltsi nehzsgek, amelyeknek okai: megvltozott hatsgi engedlyek, az importr ksedelme, zemzavar vagy szllt vllalat szlltsi idpontjnak ksedelmei. Ebben az esetben a szlltsi idpont kitoldik a problma megoldsra szksges idpontig.

A forgalmaz fenntartja a jogot azonos rtk termket kiszlltani megegyezs esetn vagy semmit amennyiben nincs megegyezs a vev s az elad kztt.

Az akcis rak mindig a kszlet erejig rvnyesek!

A klmaberendezsek raiba a szlltsi kltsg be van ptve, az r brutt nincs rejtett kltsg.

Magyarorszg terletn tartalmazza a csomagolsi s szlltsi kltsget.

A vev jogosult a megrendelst kveten, de mg a kiszlltst megelzen djmentesen a vsrlstl elllni. Lemondsra van lehetsg amennyiben nem kri az rut e-mailban munkanapokon 8-16 rig a weboldalrl kldhet e-mail rendszeren keresztl.

Krdse van?

Toshiba klíma


Acson klíma
Gorenje klíma
Sanyo klíma


Klíma akció!


Toshiba klima beltéri

Toshiba Daiseikai klima

Toshiba Daiseikai inverter


Email irása E-mail irása

Információ


Az önnek megfelelő klímaberendezés kiválasztásában segítség lehet a helyiség légköbméterére meghatározott készülék ajánlásunk. Amennyiben bizonytalan, kérje ki szerelője tanácsát, véleményét a helyes teljesítmény meghatározásához.

Vásárlási lehetöségek
Garancia tudnivalók
Szállítás menete
Szerelési csomag
Klíma beszerelés
Visszatérités
Segítség a weblaphoz
Adatvédelem

Más tipusok


Valid XHTML 1.0 Transitional
Valid CSS!


akciós klíma