A weboldalainkon keresztl trtn vsrls felttelezi a vev rszrl az Internet lehetsgeinek s korltainak ismerett s elfogadst. Minden informci ami felmerlhet krdsknt megtallhat weboldalainkon, amennyiben mgsem talln meg a vlaszt krjk e-mailban rdekldjn.

Jtlls s garancia:

A jtllsi ignyt a vsrolt termkhez a dobozon klsejn felragasztott jtllsi jeggyel s az eredeti szmla egyik pldnyval rvnyestheti. A jtllsi jegy tartalmazza a garancilis feltteleket, ami egyes tpusoknl eltrhet.

Hitachi klimaberendezsekre laks cl felhasznls esetn 10 v garancia rvnyes.

Toshiba klimaberendezsekre 2 v garancia rvnyes.

Panasonic klimaberendezsekre 2 v garancia rvnyes.

A garancia rvnyessge fgg a rendszeres s dokumentlt karbantartstl.

A Jtllsi jegy mellett tallhat a magyar nyelv kezelsi tmutat.

Minden esetben gondosan olvassa el mindkettt, az esetleges nem megfelel hasznltbl ered meghibsodsokra garancit nem tudunk vllalni.
Krjk a beszerels sorn ezt adja a beszerelst vgz szemlynek akivel a jtllsi jegyet gondosan tltesse ki. Elveszett jtllsi jegyet csak kivteles esetben ll mdunkban ptolni. A jtllsi jegyen trtn brmilyen, utlagos javts, trls vagy trs vagy nem valsgos adatok bejegyzse a jtllsi jegy rvnytelensgt vonja maga utn. A jtllsi idtartam a vsrls napjval kezddik. A termk javtsa esetn a jtlls idtartama meghosszabbodik a szerviz vagy helyszni javts idejvel. A termk vagy falkatrsznek cserje esetn a jtlls idtartama a kicserlt termk rsz tekintetben jra kezddik.

A beszerelst vgz ltal kitlttt garanciafzet
tpldnyt krjk visszakldeni cmnkre!

Cgnk cme az elrhetsg menpont alatt tallhat.

Jtllsi jegy: A jtllsi ignyt a vsrolt termkhez a dobozon klsejn felragasztott s a beszerelst vgz szakember ltal kitlttt jtllsi jeggyel rvnyestheti. A jtllsi jegy tartalmazza a garancilis feltteleket, ami egyes tpusoknl eltrhet. A Jtllsi jegy mellett, tallhat Magyar nyelv kezelsi tmutat. Minden esetben gondosan olvassa el mindkettt, az esetleges nem megfelel hasznltbl ered meghibsodsokra garancit nem tudunk vllalni. Krjk a beszerels sorn ezt adja a beszerelst vgz szemlynek a jtllsi jegyet gondosan tltesse ki. Elveszett jtllsi jegyet csak kivteles esetben ll mdunkban ptolni. A jtllsi jegyen trtn brmilyen, utlagos javts, trls vagy trs vagy nem valsgos adatok bejegyzse a jtllsi jegy rvnytelensgt vonja maga utn.

A jtllsi idtartam a vsrls napjval kezddik. A termk javtsa esetn a jtlls idtartama meghosszabbodik a szerviz vagy helyszni javts idejvel. A termk vagy falkatrsznek cserje esetn a jtlls idtartama a kicserlt termk rsz tekintetben jra kezddik.

Meghibsodskori teendk:

A vsrl az szlelt hibt cgnk fel a legrvidebb idn bell kteles jelezni. A javts a kszlk garancia fzetben rgztett vagy a felszerelst elvgz szerel vgezheti a hiba helysznn. A javtst vgz szemlynek a hiba jelensgt, hibs alkatrsz nevt, alkatrsz szmt, kszlk tpust kell megadnia. A tulajdonosnak a jtllsi jegyet kell rsznkre elkldeni. A garancilis hibra visszavezethet meghibsodott alkatrszt, a lehet leghamarabb biztostjuk. A garancia fzetben a javts tnyt feltntetjk a garancia idt a javts idejvel meghosszabbtjuk. A javts befejezse utn a garanciafzet visszakldsre kerl!

Minden esetben a jtllsi jegyben feltntetett felttelek a forgalmaz-ra ktelez rvnyek. A garancia idn tl is a trvnyben szablyzott ideig, az alkatrszelltst biztostjuk!

Visszavsrlsi garancia:

A vev jogosult a megrendelst kveten, de mg a kiszlltst megelzen a vsrlstl elllni. Ezt az ignyt jelezheti e-mailben. A kiszllts megkezdse eltt a vevt semmilyen kltsgviselsi ktelezettsg nem terheli.

Szlltsi informcik

Jogi illetkessg vits esetekre:Az zleti kapcsolatbl szrmaz ignyeknek, klnsen a vsrlssal kapcsolatban az illetkes a Kecskemti Vrosi Brsg. Ez a brsg illetkes minden esetben ami a klmaberendezsek forgalmazsval, szlltsval vagy minsgi kifogsaival kapcsolatos. Kizrlag a Magyar Kztrsasg jogrendje rvnyes, a vsrlssal a jogi illetkessg elfogadsra kerl!
Krdse van?

Toshiba klíma


Acson klíma
Gorenje klíma
Sanyo klíma


Klíma akció!


Toshiba klima beltéri

Toshiba Daiseikai klima

Toshiba Daiseikai inverter


Email irása E-mail irása

Információ


Az önnek megfelelő klímaberendezés kiválasztásában segítség lehet a helyiség légköbméterére meghatározott készülék ajánlásunk. Amennyiben bizonytalan, kérje ki szerelője tanácsát, véleményét a helyes teljesítmény meghatározásához.

Vásárlási lehetöségek
Garancia tudnivalók
Szállítás menete
Szerelési csomag
Klíma beszerelés
Visszatérités
Segítség a weblaphoz
Adatvédelem

Más tipusok


Valid XHTML 1.0 Transitional
Valid CSS!


akciós klíma